El delegat del Govern de la Generalitat visita Santa Coloma de Cervelló

Dimarts, 17 de de maig de 2022 a les 14:00

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral, ha fet una visita institucional a Santa Coloma de Cervelló aquest matí i ha mantingut una reunió de treball amb l'alcalde, Jordi Bartolomé i amb la 1a tinent d'alcaldia, Anna Martínez.

El delegat ha estat rebut a l'Ajuntament, on ha signat el llibre d'Honor, després de repassar diferents assumptes d'interès que afecten el municipi. Entre altres temes, s'ha parlat de la necessitat d'emprendre un seguit de millores en els centres educatius del municipi, actuacions que des de l'Ajuntament ja s'han traslladat al Departament d'Educació de la Generalitat donant suport a les demandes dels centres.

També han parlat de les obres de millora i adequació que l'Ajuntament està realitzant actualment al Consultori Mèdic de la Colònia Güell i que han de permetre solucionar els problemes d'accessibilitat que presenta l'edifici i que faran possible la seva reobertura. L'alcalde i la 1a tinent d'alcaldia han insistit en la necessitat que es mantinguin els serveis sanitaris que s'oferien al consultori abans del seu tancament, i que siguin els adequats per a atendre les necessitats de la població.

Tot seguit, han aprofitat la visita per fer una passejada per la Colònia Güell i parlar del treball que està desenvolupant el Consorci de l'entorn de la Colònia Güell per a repensar un nou model urbà sostenible en el territori.

Darrera actualització: 17.05.2022 | 15:57

Imatges

El delegat del Govern de la Generalitat visita la Colònia Güell El delegat del Govern de la Generalitat visita Santa Coloma de Cervelló El delegat del Govern de la Generalitat visita Santa Coloma de Cervelló