El Pablo Martínez, alumne de l'Institut Montpedrós, guanyador del VII Concurs de cartells de la campanya de sensibilització contra la violència de gènere d'enguany

Dimecres, 15 de novembre de 2017 a les 10:00

El Pablo Martínez és alumne de primer d'ESO de l'institut Montpedrós. La seva il·lustració ha estat la triada pel jurat per a ser la imatge de la campanya del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència envers les dones d'enguany.

El jurat ha valorat el missatge de la imatge del Pablo, on es mostra la soledat i fragilitat de les dones que són maltractades i a qui la societat dóna l'esquena i condemna amb la seva incomprensió. Com a guanyador del concurs, el Pablo rebrà un lot de material artístic que li serà entregat durant l'acte institucional de commemoració del 25 de novembre, que es celebrarà al Centre Cívic Can Baruta el proper 24 de novembre a les 18:30 h.

Moltes felicitats Pablo!

Enguany, el concurs de cartells per a la campanya de sensibilització contra la violència de gènere ha comptat amb 90 participants, alumnes de primer d'ESO de l'Institut Montpedrós, que cada any treballa amb els seus alumnes el tema de la violència de gènere a les classes durant el mes d'octubre, i preparar la proposta de cartells. Totes les obres presentades al concurs seran exposades a la Biblioteca Pilarín Bayés del 20 al 30 de novembre.

Cartells finalistes

Enguany el jurat ha tingut dificultats en la tria del guanyador i finalistes, donada la qualitat dels treballs presentats, i finalment s'han triat tres finalistes del concurs de cartells: l'Ariadna Nieto, la Brunella Procopio, i la Lucía Martínez, totes tres alumnes de primer d'ESO de l'Institut Montpedrós. També rebran un diploma i un obsequi.

El jurat es va reunir ahir dimarts 14 de novembre, i estava format per la Júlia Fernández, regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament; Gabriela Torregrosa Junyent, de l'Associació Dones 4 Cantons; José Fernández Burgos, de l'Agrupació d'Artistes; Salvador Pallarés Martínez, d'Homes Igualitaris; i Francisco Palomares Muñoz, d'Afosac.

Darrera actualització: 19.01.2018 | 13:18