El Parc de Can Lluc estrena la Natur@ula, un nou espai d’educació medioambiental

Divendres, 11 de març de 2022 a les 12:00

Natur@ula és un nou espai d'aprenentatge a l'aire lliure que l'AMB ha instal·lat al Parc metropolità de Can Lluc. En contacte amb la natura més propera, l'aula ofereix al públic en general, als centres educatius i a les entitats el municipi un espai d'educació mediambiental a través de la divulgació i l'aprenentatge vivencial. A més, a la Natur@aula hi trobareu les activitats de la Jugatecambiental per a famílies.

De gestió municipal, a la Natur@ula s'hi realitzen activitats d'educació mediambiental adreçades a la ciutadania, com la Jugatecambiental, i a més, és oberta a les entitats i escoles, per tal que aquelles que ho sol·licitin puguin dur a terme activitats mediambientals o bé hi trobin un espai de suport que faciliti la seva estada al parc i fomenti la participació en la conservació del seu entorn més proper.

L'equipament està format per un mòdul prefabricat i compta amb un lavabo adaptat, prestatgeries i armariets compartimentats tancats amb codi que permet cedir-ne l'ús a entitats i escoles. A l'exterior, l'espai s'habilita amb taules i bancs per tal d'acollir grups de classe.

També disposa de material de descoberta de l'entorn, com guies de camp de flora i fauna, binocles i pots-lupa entre d'altres. També posa en valor recursos digitals, com el visor de fauna i l'observatori metropolità de papallones, com a recursos complementaris als recursos materials.

A més, serveix com a punt de difusió de tots aquells recursos divulgatius que s'editin a nivell municipal o des de l'AMB.

Darrera actualització: 14.03.2022 | 10:56