El Pavelló Poliesportiu i el Camp de Futbol adapten la seva activitat per tancar a les 9 del vespre

Dimecres, 28 d'octubre de 2020 a les 15:00

Les instal·lacions esportives finalitzen la seva activitat a les 9 del vespre seguint les directrius aprovades el passat 25 d'octubre per la Generalitat de Catalunya referents al toc de queda nocturn.

Per tal d'adaptar-se a aquest nou horari de tancament, ha calgut modificar els horaris habituals de les activitats dirigides que es realitzen al Pavelló Poliesportiu Municipal. Aquestes modificacions en l'horari permeten seguir fent activitat física de forma segura, respectuosa i amb responsabilitat.

Les entitats esportives també han ajustat els seus horaris d'entrenament per adaptar-se a les noves mesures i seguir oferint la seva activitat esportiva habitual als seus esportistes.

En coordinació amb les direccions de l'Escola Pla de les Vinyes i de l'Institut Montpedrós, el Departament d'Esports ofereix a les entitats esportives la possibilitat d'ampliar els seus espais d'entrenament, i entre setmana les entitats poden utilitzar les instal·lacions esportives dels dos centres educatius fora de l'horari escolar.

El Departament d'esports també permet a les entitats utilitzar les instal·lacions esportives municipals del pavelló i del camp de futbol els caps de setmana per desenvolupar les activitats esportives que no poden realitzar entre setmana pel toc de queda.

Per altra banda, des del 14 d’octubre s'han anul·lat les competicions esportives tant al Pavelló Poliesportiu Municipal com al Camp de Futbol Eusebi Güell, tal com va decretar la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 30.10.2020 | 08:33