El Ple aprova inicialment el Document Únic de Protecció Civil Municipal

Dimarts, 24 de desembre de 2019 a les 11:00

El Ple Municipal celebrat el passat 19 de desembre va aprovar inicialment el Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) de Santa Coloma de Cervelló. El termini d’exposició pública perquè es presentin al·legacions s’obre el 3 de gener i finalitza el 14 de febrer de 2020. 

El text es pot consultar en aquest enllaç, i les al·legacions es poden presentar al registre de l’Ajuntament, o en línia a la Seu Electrònica amb certificat electrònic. 

El DUPROCIM és un instrument que unifica i agilitza els plans d’emergència, ja que inclou tots els possibles riscos que afecten el municipi, com són el risc químic, risc per incendi forestal, risc per inundacions, risc químic en el transport, risc per nevades, risc per sismes i risc per ventades. El seu objectiu és prevenir i controlar els riscos sobre les persones i també donar la resposta adequada a les possibles situacions d’emergència.

El document ha estat redactat per La Vola, sota la coordinació del tècnic de protecció civil de l’Ajuntament. Diputació de Barcelona ha assumit la contractació de la redacció del document, i el passat 6 de novembre, la vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona, Carmela Fortuny, va lliurar el document a l’alcaldessa, Anna Martínez i al 1r tinent d’alcaldia, Jordi Bartolomé.

Darrera actualització: 24.12.2019 | 13:01