El SuperMes del Baix Llobregat torna a l’abril amb més propostes d’oci familiar

Divendres, 31 de març de 2017 a les 08:00

Prop d’un centenar de persones van assistir el passat dilluns 27 de març a la presentació del programa de turisme, gastronomia i oci familiar El SuperMes del Baix Llobregat, que es va celebrar al Teatre Fontova de la Colònia Güell.

Agents públics i privats, des de personal tècnic i càrrecs electes de turisme, fins a propietaris d’establiments i actius turístics de la comarca, van seguir la posada de gala de la campanya, que enguany se supera en qualitat d’activitats, en diversitat de l’oferta i en adhesió de participants.

El modernista Teatre Fontova, a la Colònia Güell, va acollir una presentació plena d’al·licients, que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló, Anna Martínez, el director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono, el diputat adjunt de Turisme de la Diputació de Barcelona, Pere Regull, i el president del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Josep Perpinyà.

La consellera comarcal de Turisme, Mireia Monfort, i la coordinadora del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Laura Garcia, van explicar la campanya de promoció turística del Supermes i van avançar els grans al·licients, un dels quals va saltar a l’escenari només anomenar-lo: la puput Punxetes. La mascota turística del Baix Llobregat va fer el primer ball del SuperMes 2017, que repetirà durant el mes d’abril per tots els racons de la comarca, tot repartint informació de la campanya i obsequis entre els més petits.

La presentació va finalitzar amb un tast de productes del Parc Agrari del Baix Llobregat i la visita de tots els assistents a la cripta Gaudí de la Colònia Güell, un dels monuments més representatius del modernisme, i una de les activitats d’oci familiar d’aquest mes d’abril.

No tots els mesos són iguals. A l’abril el Baix Llobregat ha programat una oferta excepcional per a les famílies, el mes més familiar de la història. Durant els 5 caps de setmana d’abril, tots els divendres, dissabtes i diumenges, les famílies amb infants poden gaudir d’una oferta turística dissenyada a la seva mida, amb descomptes molt especials, com packs familiars a museus, activitats gratuïtes, descomptes exclusius en allotjaments i restaurants o menús infantils gratuïts, 
entre moltes altres promocions que cada establiment ha preparat especialment per a aquest abril. Trobareu més informació, i totes les activitats, al web www.elsupermes.cat

Darrera actualització: 13.02.2018 | 13:57