El veïnat colomí participa en la 15a pujada a la Creu de Can Cartró

Dilluns, 30 d'octubre de 2023 a les 00:00

Més d’un centenar de persones assisteixen a la jornada, organitzada per l’entitat Òmnium

Fa uns dies, es va celebrar la 15a edició de la pujada a la Creu de Can Cartró, un esdeveniment al qual s'escenifica la unió entre Santa Coloma de Cervelló i la ciutadania dels municipis veïns de Torrelles de Llobregat, Sant Climent de Llobregat i Sant Boi de Llobregat.

La caminada va comptar amb la presència de més d'un centenar de persones, entre les quals es trobaven membres dels equips de govern dels quatre ajuntaments de les poblacions abans mencionades. Un any més, aquests consistoris han treballat conjuntament amb l'entitat Òmnium Baix Llobregat la Marina per dur a terme la iniciativa, què consisteix en una trobada conjunta de grups torrellencs, climentons, i colomins al capdamunt de Can Cartró.

En el cas de Santa Coloma, el guiatge fins al punt de reunió va estar conduït per l'Associació Excursionista Amics de la Muntanya, mentre que la representació municipal va anar a càrrec del regidor de Medi Ambient, David Prieto.

Com a novetat, enguany s'ha realitzat la primera pujada després que l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat restaurés la creu, deteriorada pel pas del temps.

Darrera actualització: 10.11.2023 | 11:03