Els joves decideixen a l'Assemblea de La Pasta Jove a quines activitats destinen els 7.500 euros dels pressupostos participatius

Dimarts, 5 de d’abril de 2022 a les 10:00

Survival Zombie a la Colònia Güell i Bat Festival van ser les propostes més votades en aquesta primera edició de La Pasta Jove, seguides del Paintball Jove, Dia de Bubble Football, Curs de monitors/res de lleure i Esquiada nocturna, totes elles propostes que es portaran a terme aquest any.

L’Assemblea Jove es va celebrar al gimnàs de l’Institut Montpedrós el divendres 1 d’abril i va reunir a 47 adolescents i joves de 14 a 29 anys per decidir a quines de les activitats proposades volien destinar els 7.500 € dels Pressupostos Participatius Joves, corresponent al 50 % de la despesa d’activitats prevista per la Regidoria de Joventut per a aquest any.

De les 19 propostes presentades inicialment al Decidim, 14 van ser defensades pels joves que les han proposat davant del públic assistent a l’assemblea. Tot seguit es va fer una primera votació col·lectiva per consens, i finalment es va fer una votació individual.

Les sis propostes guanyadores s’organitzaran i es portaran a terme aquest any sota el lideratge dels i les joves que les han proposat, i amb el suport de l’equip de joventut.

Podeu consulrar les propostes gunyadores a la plataforma de participació Decidim.

Aquesta primera edició dels pressupostos participatius La Pasta Jove ha estat un èxit de participació, i ha aconseguit implicar un bon nombre de joves. Sens dubte una primera edició que animarà a més adolescents i joves a participar els pròxims anys.

Darrera actualització: 05.04.2022 | 10:33

Imatges

L'Acalde, Jordi Bartolomé, va donar la benvinguda als i les joves Votació col·lectiva de les propostes Votació individual de les propostes