Els joves ja han decidit a l'Assemblea de La Pasta Jove a quines activitats i inversions destinen els 25.000 euros dels pressupostos participatius La Pasta Jove

Dimarts, 28 de març de 2023 a les 11:00

La Festa del Lleure i la segona edició del Bat Festival han estat les propostes més votades en aquesta segona edició de La Pasta Jove, seguides del Torneig de Futsal, Acampada a Can Carletes, Colònia Party'23, Esquiada de tot el dia, Pool Party amb Dj, 3x3 de Bàsquet Monpta Arena i la Sortida al Water World.

L’Assemblea Jove es va celebrar al gimnàs de l’Institut Montpedrós el divendres 24 de març i va reunir a gairebé 100 adolescents i joves de 14 a 29 anys per decidir a quines de les activitats proposades volien destinar els 10.000 € dels Pressupostos Participatius Joves. També van escollir a quines inversions es destinaran 15.000 € del pressupost municipal.

Totes les activitats s'organitzaran i es portaran a terme aquest any sota el lideratge dels i les joves que les han proposat, i amb el suport de l'equip de joventut.

Pel que fa a les inversions, han prioritzat millorar la il·luminació a Via Cornisa i redistribuir la pista esportiva del Parc de Can Lluc, dues de les sis propostes que els i les joves havien suggerit en el procés participatiu engegat des de l'Ajuntament a l'institut.

Aquesta segona edició de La Pasta Jove ha comptat amb més pressupost, més propostes i més participació per part dels joves. Tot un èxit que ens anima a continuar amb el projecte.

Darrera actualització: 29.03.2023 | 09:26