Els parcs de joc infantil es fan més inclusius

Dilluns, 13 de novembre de 2023 a les 00:00

Al llarg de les darreres setmanes, s’ha treballat en la instal·lació de jocs aptes per a infants amb diversitat funcional

Les zones de joc infantil que trobem a diversos espais públics del municipi s’obren a la diversitat funcional amb la inclusió de jocs adaptats a les necessitats de tots els infants que vulguin fer-ne ús. Per aquest motiu, s’han instal·lat jocs rotatoris inclusius a quatre espais de la població: el parc infantil de Cesalpina, el de Can Via, el que es troba al costat del cementiri municipal i el de la plaça Charlie Rivel. Aquestes actuacions han comportat una despesa de prop de catorze mil euros.

Altres actuacions inclusives
Entre les iniciatives recents destinades a promoure la diversitat funcional als espais de joc infantil municipals hi destaca l’actuació desenvolupada a partir del disseny de la zona de joc de la plaça de les Vinyes fet amb el suport de les famílies, dels centres educatius i d’entitats, entre d’altres. Aquest parc ha estat concebut des del seu inici amb la perspectiva de donar cabuda a la diversitat funcional.

 

Darrera actualització: 07.11.2023 | 09:18