Els Serveis Socials més a prop de la gent gran

Divendres, 4 de desembre de 2020 a les 12:00

L’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, a través de la Regidoria de Serveis Socials, s’ha adherit novament al programa “Els Serveis Socials Més a prop”, de la Diputació de Barcelona. Aquest programa es porta a terme amb la col·laboració de la Fundació Desenvolupament Comunitari i s‘adreça a persones més grans de 80 anys que no són usuàries habituals dels serveis d’atenció social.

Durant les pròximes setmanes, les persones grans rebran una carta de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament on se’ls informarà del programa. Posteriorment, dues professionals socials degudament acreditades, contactaran amb elles per tal de concertar una visita domiciliària.

La finalitat de la visita és doble. Per una banda es vol informar la gent gran que no és usuària habitual dels serveis d’atenció social sobre els recursos socials i comunitaris que hi ha al municipi; i per altra banda, es volen conèixer les seves necessitats personals, socials i de salut, l’estat de l’habitatge, detectar situacions de risc i de vulnerabilitat, problemes de solitud i aïllament social o d’altres que puguin requerir atenció. 

Amb tota la informació obtinguda, els Serveis Socials de l’Ajuntament podran planificar i adaptar les polítiques socials a les necessitats reals de la gent gran i així millorar el servei. Per a més informació, podeu trucar al telèfon de Serveis Socials 93 634 19 51 o contactar a través del correu electrònic a l’adreça scc.ssocials@santacolomadecervello.cat 

Darrera actualització: 04.12.2020 | 17:03