En marxa el desplegament del Pla d'usos i de gestió dels equipaments municipals

Dilluns, 10 d'octubre de 2022 a les 04:00

El document està orientar a optimitzar l’ús d’aquests espais i potenciar així els serveis que s’hi ofereixen a la ciutadania.

Santa Coloma de Cervelló disposa d’una àmplia xarxa d’equipaments que es destinen a diferents usos, que poden ser culturals, educatius o socials. Amb la voluntat d’aconseguir el màxim rendiment possible d’aquests espais públics del ric patrimoni local, alguns d’ells en desús, l’Ajuntament ha encarregat a una empresa especialitzada l’elaboració d’un «Pla d’usos i de gestió dels equipaments culturals, educatius i socials», que actualment es troba en curs. El document busca, entre els seus objectius, establir un sistema d’ordenació dels equipaments en funció de l’actual marc normatiu o identificar quins han de ser els treballs de rehabilitació que cal realitzar-hi. En aquest últim punt s’emmarquen actuacions que ja es troben en procés de desenvolupament, com ara les pròximes rehabilitacions de la masia de Can Roc i de l’antic ajuntament.

Exposant el Pla

Amb la voluntat de donar a conèixer amb detall aquest pla d’usos, l’equip de govern s’ha reunit amb els grups municipals que es troben a l’oposició, al mes de setembre, i també ha establert trobades amb el teixit associatiu, a l’11 d’octubre, i amb el conjunt de la ciutadania.

Darrera actualització: 11.11.2022 | 09:09