En marxa una nova edició de la «Pasta Jove»

Divendres, 10 de febrer de 2023 a les 11:00

A partir del 10 de febrer s’hi poden presentar les propostes per a escollir les activitats que es finançaran a través dels pressupostos participatius joves.

El jovent d’entre catorze i vint-i-nou anys està convidat a prendre part en la segona edició de la «Pasta Jove», el procés de pressupostos participatius que permet a les persones d’aquest segment de la població proposar i escollir actuacions que els afecten directament.

A partir del 10 de febrer s’obre el termini per a proposar-hi activitats per a ser finançades per l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, i podran presentar-s’hi propostes fins al 5 de març al portal santacolomadecervello.cat/decidim. A partir d’aquí, aquestes seran validades per l’equip tècnic implicat en el procés, abans de ser presentades, defensades i, finalment, votades a l’Assemblea Jove, que tindrà lloc el divendres 24 de març, a les 18 hores, al gimnàs de l’Institut Montpedrós.

Les novetats

Després de l’èxit de la primera edició de la «Pasta Jove», en aquesta segona s’ha ampliat la dotació: dels 7.500 euros de l’any passat als 10.000 euros previstos per a enguany. De la mateixa manera, i com a novetat, a més d’activitats, les i els joves participants tindran la possibilitat de votar i escollir també sis propostes d’inversions per un valor total tal de 15.000 euros que s’han dissenyat en un procés participatiu que ha comptat amb la col·laboració de l’alumnat de l’Institut Montpedrós.

Darrera actualització: 21.02.2023 | 09:39