En procés el disseny del Pla de salut de Santa Coloma de Cervelló

Dijous, 20 d'octubre de 2022 a les 10:00

El document establirà un seguit d’actuacions a desenvolupar per millorar la salut del nostre municipi i de les persones que hi viuen.

A partir de la «Diagnosi de Salut» que es completava a la nostra població l’any passat, actualment es treballa en el disseny i la implementació d’un pla de salut a Santa Coloma de Cervelló. En aquest document s’establiran una sèrie d’actuacions que estaran organitzades per línies estratègiques i que serviran per a millorar tant la salut del municipi com del seu veïnat. Aquestes actuacions estaran degudament prioritzades després d’un procés participatiu, i el pla inclourà també un calendari d’execució.


La diagnosi

El treball de diagnosi dut a terme, del qual s’han extret les conclusions recentment, està basat en dades bibliogràfiques objectives, en l’anàlisi de professionals i, especialment, en una enquesta de salut que es va fer a la població i en la qual van participar 378 veïnes i veïns de més de quinze anys. En aquest enllaç podeu consultar el document de diagnosi.

Darrera actualització: 25.10.2022 | 13:10