Es crea l'Associació d'Amics de la Ràdio de Santa Coloma de Cervelló per a impulsar una emisora de ràdio local

Dimarts, 11 d'abril de 2023 a les 10:00

Amb l'objectiu d'establir una emissora de ràdio al nostre municipi, s'ha constituit l'associació Amics de la Ràdio de Santa Coloma de Cervelló. El pròxim 12 d'aril presenten el seu projecte al Centre Cívic Can Baruta. Serà a les 18.30 h.

El plantejament inicial és començar a emetre al més aviat possible en format digital a través d'internet, i en un futur poder tenir l'estructura i experiència necessàries per emetre en FM.

El desenvolupament d'aquest projecte, que compta amb el suport de l'ajuntament, estarà enfocat a una programació cultural i d'informació sobre el municipi, així com entrevistes, música i d'altres continguts que puguin ser d'interès local.

La complexitat inicial per a la posada en marxa no permet posar una data concreta de començament de les emissions, tot i que a les persones que impulsen el projecte sí que els agradaria la màxima col·laboració i participació ciutadana per a fer d'aquest projecte un projecte col·lectiu.

Així doncs, Amics de la Ràdio de Santa Coloma de Cervelló us agrairan qualsevol idea, suggeriment o oferiment de col·laboració. Us podeu dirigir a amicsdelaradioscc@gmail.com.

Darrera actualització: 11.04.2023 | 10:12