Es reuneix la Junta Local de Seguretat de Santa Coloma de Cervelló

Dimarts, 11 de febrer de 2020 a les 09:30

Aquest dilluns 10 de febrer s'ha reunit a la Sala de Plens de l'Ajuntament la Junta Local de Seguretat, presidida per l'alcaldessa, Anna Martínez, i amb la presència del Hble. Sr. Miquel Buch, conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, i el 1r tinent d'Alcaldia i regidor de Convivència i Seguretat, Jordi Bartolomé.

A la reunió també hi ha participat membres dels diferents cossos de seguretat que actuen al municipi: el sergent cap de la Policia Local de Santa Coloma de Cervelló, el comissari cap de la Regió Policial Metropolitana Sud de Mossos d'Esquadra, l'inspector Cap de Sant Boi de Llobregat de Mossos d'Esquadra, comandaments de la Guàrdia Civil i del cos de Bombers de Sant Feliu de Llobregat.

La Junta Local de Seguretat reuneix als diferents cossos de policia i altres serveis de seguretat que actuen al municipi per tal d'analitzar la situació del municipi, planificar les polítiques de seguretat local i fixar els criteris de coordinació, col·laboració i cooperació dels diversos cossos.

Després de les exposicions per part dels diferents cossos encarregats de la seguretat al municipi es constata que els indicadors que permeten avaluar la seguretat segueixen sent molt bons i en comparació amb la comarca molt positius. De les dades de la Policia Local podem destacar la tendència a la baixa pel que fa als accidents de trànsit i un decrement dels fets delictius.
 

Darrera actualització: 04.03.2020 | 13:44

Imatges

Es reuneix la Junta Local de Seguretat de Santa Coloma de Cervelló Es reuneix la Junta Local de Seguretat de Santa Coloma de Cervelló