Formació per a joves al CRJ Can Carletes

Dissabte, 1 de setembre de 2018 a les 00:00

Els i les joves de Santa Coloma de Cervelló han rebut enguany formació subvencionada per la regidoria de Joventut per augmentar les seves competències a l’hora d’incorporar-se al món laboral. 

S’ha realitzat un Curs de primers auxilis i dos Cursos de manipuladors d’aliments, tots dos amb la titulació homologada. Han participat un total de 75 joves, el 100% de les places totals oferides.

Aquesta formació respon a diversos objectius que es recullen al Pla Local de Joventut en diferents àmbits, com és el de l’educació i la formació i l’ocupació. Amb aquests cursos es vol contribuir a millorar l’ocupabilitat dels joves, oferint-los una formació que els permeti més avantatges a l’hora de trobar feina. A més, els cursos suposen una ajuda per al funcionament ordinari de les associacions i entitats, i ajuden també al foment de la relació i la cohesió social del col·lectiu juvenil.

Actualment la regidoria de Joventut està elaborant una llista de joves interessats/es a fer el Curs de monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil homologat per la Generalitat. 

Si esteu interessats en qualsevol altre curs, podeu contactar amb el CRJ Can Carletes perquè tinguem en compte els vostres suggeriments.

Darrera actualització: 02.08.2018 | 12:19