Garantida la continuïtat de la Societat Recreativa

Divendres, 1 de d’abril de 2022 a les 10:00

Davant la situació de la entitat i la importància de la mateixa en la vida social i cultural del municipi, l’Ajuntament dona l’impuls necessari per a adaptar l’equipament a la normativa i que pugui obrir les seves portes.

El passat 30 de març l’Ajuntament i la Societat Recreativa signaven el conveni de col·laboració que garanteix que aquesta entitat pugui continuar desenvolupant la seva activitat. Uns dies abans, el 17 de març, el Ple Municipal aprovava aquest acord amb els vots a favor dels grups municipals de Col·laborem, Progrés, PSC, Ciutadans i Santa Coloma de Cervelló per la República i l’abstenció d’Acció per Santa Coloma. Aquest conveni permetrà que l’Ajuntament doni un impuls a través del finançament per a adaptar l’equipament a la normativa i que pugui reobrir les seves portes.

La decisió municipal de donar suport a l’associació es fonamenta en el seu arrelament al municipi, amb més de 50 anys d’història des de la seva fundació l’any 1967, i en la importància que té la seva existència per a la vida social, cultural i associativa de Santa Coloma de Cervelló. La seva ubicació, al bell mig del nucli antic, i els seus diferents espais, entre els quals destaca una sala d’actes amb capacitat per a més de 300 persones, permeten que hi tingui lloc una gran varietat d’activitats organitzades per diferents entitats.

Els compromisos de la Societat Recreativa

El conveni estableix una sèrie de compromisos per part de l’associació, entre els quals hi ha el d’acreditar degudament la seva situació econòmica i viabilitat. Un cop recuperada l’activitat, la Societat Recreativa es compromet a seguir participant activament en la dinamització social i cultural del municipi prenent part dels actes i les celebracions programats al llarg de l’any. A més, també s’hi estableix la cessió de l’equipament per a activitats pròpies de l’Ajuntament, dels centres educatius, davant inclemències meteorològiques o per a acollir-hi funcions d’una futura programació estable d’arts escèniques. L’associació seguirà participant de l’activitat pública activament amb un programa d’activitats propi obert a la ciutadania.

L’aportació compromesa per l’Ajuntament per al desenvolupament de les obres d’adequació a la nor-mativa és de 90.000 €. 

Darrera actualització: 04.04.2022 | 14:12