Han començat les obres per reobrir el vial d’accés a Sant Boi des de la C-245

Dimecres, 1 de novembre de 2017 a les 00:00

Després de moltes reunions i converses telefòniques, les obres per poder reobrir el vial d’accés a Sant Boi des de la carretera comarcal C-245 van començar a finals d’octubre.

Els treballs serviran per recuperar la situació inicial del vial, tal com havien reivindicat llargament els municipis afectats per les obres de construcció de la variant de la carretera. 

D’acord amb els plans ministerials, les obres duraran un màxim de dos mesos i tindran una incidència mínima i molt puntual en la circulació de vehicles. El vial hauria de poder reobrir-se al trànsit cap a mitjans del mes de desembre. Ara quedarà pendent l’altra petició dels municipis: que el Ministerio de Fomento els lliuri un programa d’actuació i un calendari sobre el nou procés de licitació de la variant, una infraestructura que ha patit, ja des dels JJOO de Barcelona, dècades de retards, incidències i paralitzacions.
Mentrestant, el Ministerio de Fomento i la Diputació de Barcelona treballen per fer realitat la signatura d’un conveni per executar, de forma conjunta i simultània, el projecte de desdoblament del ramal de connexió entre la BV-2002 i l’autovia A2, i el projecte d’ampliació i millora de la rotonda de Sant Vicenç que connecta amb aquestes dues infraestructures i amb la B-23. Aquestes dues actuacions s’havien de fer un cop finalitzades les obres de la variant, i es valoren com una solució òptima per a la mobilitat de l’entorn. 

Darrera actualització: 07.02.2018 | 15:49