Infermera virtual, consells de salut al web de l’Ajuntament

Dimecres, 6 de novembre de 2019 a les 15:00

El web de l’Ajuntament publica el portal de salut Infermera virtual, un servei en línia creat pel Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona per millorar la salut i benestar de la ciutadania.

Aquest espai virtual s’adreça a la ciutadania i als professionals sanitaris, i pretén promoure la salut de les persones, posant al nostre abast una eina educativa que ens permet tenir cura de la nostra salut i ens ajuda a gestionar autònomament i de forma responsable la informació i els coneixements sobre salut que es publiquen al portal.

Cada 15 dies es publicaran nous continguts sobre salut: informació, suggeriments i consells elaborats per professionals sanitaris, exposats amb transparència i rigor professional, que ens permetran millorar la nostra capacitat per a tenir cura de la nostra salut i benestar. Els autors que participen en aquest projecte, que principalment són infermeres, han organitzat la informació d’una manera nova, ja que el portal està plantejat des de la promoció de la salut i no des de la malaltia, com és tan habitual.

Al web de consells de salut del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona  hi ha tres grans àrees: activitats de la vida diària, situacions de vida i problemes de salut. Tot el contingut està dissenyat perquè sigui fàcil per a la persona usuària.

Pots accedir al portat de l'Infermera Virtual clicant aquí.

Aquest nou recurs en línia esta disponible al web de l’Ajuntament gràcies a un conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona.

Darrera actualització: 07.11.2019 | 14:40