Informació sobre la situació actual de la pandèmia de Coronavirus a Catalunya

Dilluns, 30 de març de 2020 a les 09:00

El Sistema de Salut de Catalunya facilita diàriament informació numèrica, descriptiva i actualitzada sobre l'estat i l'evolució de la pandèmia de COVID-19 arreu del territori al seu web Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya

El Sistema de salut de Catalunya ha publicat un mapa interactiu de casos posittius de COVID-19 per municipi. També un  mapa interactiu que mostra el nombre de casos positius identificats per àrees geogràfiques arreu del territori català. En el cas de Santa Coloma de Cervelló, heu de buscar l'Àrea Bàsica de Salut Sant Boi de Llobregat 2, que mostra les dades acumulades de Santa Coloma de Cervelló i Ciutat Cooperativa. Aquests mape s'actuaitzen cada dos dies. Aquesta periodicitat depèn també de l'actualització de les dades del Registre COVID-19 del Departament de Salut i de les fonts que alimenten aquest registre. Cal consultar sempre doncs la data d'actuliatzació que el sistema ofereix a la pantalla.

També publica una anàlisi de les darreres dades, i ofereix gràfiques dinàmiques i interactives sobre la pandèmia. En aquest cas es poden buscar dades per municipi.

I al Mapa de casos Stop COVID19 mostra el nombre de casos reportats pels usuaris mitjançant l'app STOP COVID19.


 

Darrera actualització: 19.04.2020 | 09:50