Ja han començat les obres d'enjardinament de la rotonda d’entrada a Santa Coloma de Cervelló

Dijous, 19 de setembre de 2019 a les 10:00

La Diputació de Barcelona ha començat aquesta setmana les obres d’enjardinament de la rotonda d’entrada al nostre municipi, en la intersecció de les carreteres BV-2002 i BV-2006. El projecte té un pressupost de 47.083 euros i un termini d’execució de tres mesos, i contempla l’adequació paisatgística de la rotonda al seu entorn per millorar la identitat i el seu valor ornamental com element de benvinguda a la població.

L’actuació d’enjardinament es defineix a partir de diferents àrees emmarcades per bancals formats per petits talussos i que permeten crear zones planeres on s'ubiquen les plantacions. Aquestes zones recolliran l’aigua de pluja, que generarà una aportació extra d’aigua a les plantacions, aquest gest de la topografia és molt convenient ja que el projecte no contempla la instal·lació de reg automàtic.

Així mateix, a la trama concèntrica de la rotonda es plantaran xiprers al mateix bancal, fent-la visualment més interessant i complexa, i s’acompanyarà amb la plantació de quatre pins pinyoners en la plataforma superior. La resta de la superfície de la rotonda s’hi aplicarà una hidrosembra de prat rústic sense reg automàtic.

Darrera actualització: 19.09.2019 | 13:56