Ja tenim el programa de la 38a Festa de la Cirera i l’Agricultura

Dijous, 11 de maig de 2023 a les 10:00

Pagesia i cultura es donen la mà a la Festa de la Cirera i l’Agricultura de Santa Coloma de Cervelló. Trobareu el programa d’Actes en format digital en aquesta web i a l’APP del municipi.

Fa 38 anys que un grup de pagesos de Santa Coloma va posar la llavor de la que acabaria sent la festa més popular, participativa i arrelada del municipi. Allò que va començar com una exposició de productes agraris locals ha esdevingut una festa amb propostes per a tots els gustos, sense oblidar-ne l’essència original.

Com ja és habitual, el Mercat de la Cirera i el Mercat Pagès estaran ubicats al carrer Eusebi Jover; al voltant de la plaça del Pi Tallat i de la plaça Vinyes hi exposaran les artesanes i els artesans; a la plaça de les Vinyes es concentraran els actes infantils i familiars durant el dia, i a les nits hi haurà música i sopars tant a la plaça del Pi Tallat com a la plaça de les Vinyes.

L’Espai de Tast torna a la plaça Constitució, on també hi haurà actes culturals organitzats per les entitats locals. Si voleu apropar-vos a la Mostra d’Entitats la trobareu al carrer Agustí Pedro Pons, i pel que fa a les exposicions estaran repartides entre Can Baruta i la Biblioteca Pilarín Bayés.

Tornen les atraccions

Enguany tornarà a haver-hi atraccions a la Festa de la Cirera i l’Agricultura, i en un emplaçament més idoni que en anteriors edicions. En total, en seran quinze i s’instal·laran en dos espais propers entre si: l’aparcament del cementiri —on trobareu les atraccions infantils— i l’aparcament situat al costat de l’Escola Pla de les Vinyes, on s’ubicaran les atraccions per a joves i persones adultes. D’aquesta manera es defineixen dos espais separats per edats.

Per tal de minimitzar les molèsties al veïnat, a partir de les 12 de la nit, el volum de les atraccions estarà limitat a 50 decibels, i a partir de la 1 de la matinada el funcionament de la fira serà sense música.

Darrera actualització: 11.05.2023 | 11:59