Jordi Bartolomé pren possessió de l'Alcaldia de Santa Coloma de Cervelló

Dissabte, 19 de juny de 2021 a les 12:30

Jordi Bartolomé ha pres possessió del càrrec d'alcalde en el Ple Extraordinari i Urgent que s'ha celebrat avui 19 de juny en el Centre Cívic Can Baruta. Aquest nomenament és fruit de l'acord de govern que els grups municipals de Col·laborem i Progrés van subscriure el 14 de juny de 2019 per a aquesta legislatura.

L'acte d'elecció i presa de possessió del nou alcalde s'ha celebrat en un acte presencial al pati del Centre Cívic Can Baruta, amb un aforament limitat i amb totes les mesures sanitàries.

Jordi Bartolomé, del grup municipal Col·laborem, també serà regidor de Bon Govern, Participació i Atenció Ciutadana, àrea vinculada a l'alcaldia en l'acord de govern, i continua com a regidor de Cultura i Joventut. Anna Martínez assumeix la 1 tinença d'alcaldia i la regidoria de Convivència i Seguretat, i continua com a regidoria d'Urbanisme, Espais Públics i Solidaritat i Cooperació.

Pel que fa a les tinences d'alcaldia, la regidora de Col·laborem Maria Pau assumirà la 2a tinença d'Alcaldia; el regidor de Progrés Abel Anguiano la 3a tinença; i el regidor de Col·laborem Ramon Vílchez la 4a tinença. La resta de regidories resten amb les mateixes delegacions que fins ara.

Darrera actualització: 21.06.2021 | 13:25

Imatges

Jordi Bartolomé pren possessió de l'Alcaldia de Santa Coloma de Cervelló Jordi Bartolomé pren possessió de l'Alcaldia de Santa Coloma de Cervelló