Joves del municipi decideixen a l’Assemblea de la Pasta Jove a quines activitats destinen els 10.000 € dels pressupostos participatius d’enguany

Dilluns, 4 de març de 2024

L’Assemblea Jove ha tornat a ser un èxit de convocatòria, superant a les edicions anteriors tant pel que fa al nombre de participants, 119 joves, com en el nombre de propostes presentades i defensades, un total de 26.

El festival de música urbana Bat Festival es consolida en aquesta tercera edició dels Pressupostos Participatius La Pasta Jove com la proposta més votada a l’Assemblea que es va celebrar el passat divendres 1 de març. Li segueix en nombre de vots una activitat nova, també d'oci nocturn i música en directe, la Santa Farra.

Repeteixen l’Esquiada Jove i la sortida al Waterworld, dues activitats que també van ser escollides a l’edició de l’any passat, i el Curs de Monitores de Lleure, també guanyadora a l’edició del 2022. Finalment tanca els pressupostos participatius d’aquest any una altra proposta nova, l’Inflables Race, un concurs d'inflables.

En aquesta edició s’ha introduït un nou criteri a l’hora d’adjudicar les activitats guanyadores, i en el cas de les activitats proposades per a ser realitzades fora del municipi i les del tipus festes, concerts, dj o similars, només han estat admeses les dues primeres activitats més votades, quedant excloses les següents.

Darrera actualització: 5.03.2024 | 15:51