La Carla Calzado guanya el 8è Concurs de cartells de la campanya de sensibilització contra la violència de gènere d'enguany

Dimarts, 13 de novembre de 2018 a les 14:00

La Carla Calzado és alumna de primer d'ESO de l'institut Montpedrós. La seva il·lustració ha estat la triada pel jurat per a ser la imatge de la campanya del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència envers les dones d'enguany.

Carla Calzado Gómez (1r d'ESO Institut Montpedrós)
Cartell guanyador

A la il·lustració la Carla ha volgut representar les emocions contraposades que es visibilitzen especialment en la violència masclista: les emocions de qui agredeix (l’home) i les emocions de qui pateix l'agressió (la dona), tema que aquest any han estat treballant a l’institut com a reflexió prèvia al disseny dels cartells de la campanya. El jurat ha valorat l’expressivitat amb què la Carla ha plasmat aquestes dues emocions en el seu treball.

Moltes felicitats Carla!

Enguany, el concurs de cartells per a la campanya de sensibilització contra la violència de gènere ha comptat amb 128 participants, alumnes de primer d'ESO de l'Institut Montpedrós, que cada any treballa amb els seus alumnes el tema de la violència de gènere a les classes durant el mes d'octubre, i prepara la proposta de cartells. Totes les obres presentades al concurs seran exposades a la Biblioteca Pilarín Bayés del 19 al 30 de novembre.

Cartells finalistes

Finalment, les dues finalistes del concurs de cartells han estat la Julia Luque i la Joana Sàbat, totes dues alumnes de primer d'ESO de l'Institut Montpedrós. També rebran un diploma i un obsequi.

Julia Luque Vargas (1r d'ESO Institut Montpedrós)
Cartell finalista   

Joana Sàbat Ràfols (1r d'ESO Institut Montpedrós)
Cartell finalista

Com a guanyadora del concurs, la Carla rebrà un val regal valorat en 75 € per a l’adquisició de material artístic i educatiu que li serà entregat durant l'acte institucional de commemoració del 25 de novembre, que es celebrarà al Centre Cívic Can Baruta el proper 23 de novembre a les 18 h. Les dues finalistes rebran un val de 30 €.

El jurat es va reunir ahir dilluns 12 de novembre, i estava format per la Júlia Fernández, regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament; Rosa Camps, dinamitzadora del departament d'Igualtat; Leonor Cadena i Pepi Calbet, de l'Associació Dones 4 Cantons; Antonio Collado, d'Homes Igualitaris.

Darrera actualització: 19.11.2018 | 13:52

Imatges

Julia Luque. Cartell finalista Joana Sàbat. Cartell finalista