La col·locació del nou torn d’entrada permetrà millora la gestió del Poliesportiu

Dimecres, 28 de febrer de 2018 a les 00:00

Recentment s’ha instal·lat al Pavelló Poliesportiu Municipal un sistema de control d’accés, que permetrà controlar l’entrada de persones usuàries.

Aquest nou sistema permetrà millorar la gestió de la instal·lació, atès que gràcies al registre d’usos i horaris, els responsables de la instal·lació sabran quins horaris i quines activitats són les que registren més afluència, i per tant, podran proposar millores a l’hora de programar activitats dirigides i confeccionar els horaris d’activitats, segons les preferències d’usos de les persones abonades.

L’octubre del 2016 es van finalitzar les obres estructurals de la instal·lació, i la primavera del 2017 es va reobrir amb importants novetats: l’obertura dels vestuaris exclusius per a persones abonades, i la incorporació de tot el material de fitness i d’entrenament.

Aquestes millores han estat molt ben acollides, i durant aquests darrers mesos la instal·lació ha tingut un increment del 60% de persones abonades. Hem passat de 228 usuaris i usuàries a l’octubre 2016, amb la reobertura de la instal·lació després de les obres de remodelació, a 367 persones abonades actualment. n

Darrera actualització: 16.04.2018 | 09:59