La Federació Catalana de Futbol visita el CE d’Elles

Divendres, 23 de setembre de 2022 a les 12:00

El delegat al Baix Llobregat de la FCF, Fernando Peña, va visitar el passat dimecres el nou Club de Futbol Femení d’Elles de Santa Coloma de Cervelló, que s'estrena en competició aquesta temporada 2022-2023 amb dos equips.

El Club Esportiu d’Elles és el primer Club de Futbol Femení del municipi format íntegrament per dones, i aquesta temporada 2022-2023 entra per primer cop en competició amb dos equips, un Sènior i un Cadet femení.

L'entitat, que disputarà els seus partits com a local al Camp de Futbol Municipal Eusebi Güell està presidit per la Judit Molina, de 24 anys.

El delegat de la Federació Catalana de Futbol al Baix Llobregat, Fernando Peña, va visitar el club per conèixer les seves integrants i el projecte tant amateur com de base. Durant la trobada, Peña va conversar amb la Judit sobre els objectius esportius de l'entitat i diversos aspectes de caire federatiu.

El CE d’Elles va fer la seva presentació oficial el passat 17 d’abril, i és fruit de l’empenta i treball de les dones que integren la junta. L’Ajuntament, des de la regidoria d’Esports, han col·laborat perquè aquest projecte esdevingués una realitat.  

Està format per 5 dones a la Junta Directiva que lluiten juntes per complir un somni i ho fan amb alegria, entusiasme i passió. El club aposta 100% per les dones: des de la junta directiva, fisioterapeutes, nutricionistes, entrenadores fins a arribar a les jugadores. Es compta amb equips de F-7 i F-11 que en ser el primer any competeixen tots a 2a divisió de la FCF. A partir d’aquí es vol formar una base que permeti continuar creixent tant a escala d’equips com en categories.

Des del CE d’elles es vol reforçar el paper de la dona en un esport que cada vegada té més acceptació, visibilitat i drets al nostre país amb més practicants i difusió. S’engega un projecte esportiu per les dones i també una oportunitat de col·laboració per entitats, empreses i mitjans de comunicació que vulguin donar suport al futbol femení.

Podeu seguir el club a:
Web: www.clubesportiudelles.com
Twitter: @clubdelles
Instagram: @clubesportiudelles

Desitgem al nou club femení molts èxits en aquesta primera temporada i en les que han de venir!

Darrera actualització: 23.09.2022 | 14:32