La gent gran aprèn a fer servir «apps» de la mà de joves del municipi

Dimarts, 26 de març de 2024 a les 10:00

El Casal de la Gent Gran de Santa Coloma de Cervelló ha acollit un taller que reunia joves de l’Institut Montpedrós i persones usuàries del casal en un projecte intergeneracional.

La gent gran es troba sovint amb problemes a l’hora d’utilitzar els telèfons mòbils. Amb la voluntat d’ajudar el col·lectiu de més edat de la població a resoldre dubtes sobre l’ús i les funcions de les aplicacions més comunes d’aquests dispositius, es va crear un taller intergeneracional perquè joves voluntaris/àries —amb un gran coneixement d’aquestes tecnologies— els expliquessin allò que necessitessin saber.

El taller, que es va impartir amb el suport del Punt Òmnia i de l’equip de dinamització de Can Carletes, aplegava un grup d’alumnes de l’Institut Montpedrós amb un de persones usuàries del Casal Municipal de la Gent Gran de Santa Coloma de Cervelló. La iniciativa, que va aconseguir una important participació, s’emmarca dins del projecte de servei a la comunitat que desenvolupa l’alumnat del quart curs d’ESO de l’Institut.

Darrera actualització: 27.03.2024 | 11:04