La Kristina Rozadilla i el Joaquin Argenta guanyen el 12è Concurs de cartells de la campanya de sensibilització contra la violència envers les dones d'enguany

Divendres, 18 de novembre de 2022 a les 12:00

La Kristina i el Joaquin són alumnes de primer d'ESO de l'Institut Montpedrós. La seva il·lustració ha estat la triada pel jurat per a ser la imatge al nostre municipi de la campanya del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència envers les dones d'enguany.

Kristina Rozadilla i Joaquin Argenta
(1r d'ESO Institut Montpedrós)
Cartell guanyador

A la campanya de sensibilització contra la violència envers les dones de 2022 ha participat l’alumnat de 1r d'ESO de l'Institut Montpedrós que, com cada any, han treballat el tema de la violència masclista a les classes durant el mes d’octubre i han preparat la proposta de cartells.

Cartells finalistes

Aquests any el jurat ha triat tres obres finalistes en el concurs de cartells. Aquestes han estat les propostes presentades per la Gala Flores i la Martina Oró; la Letizia da Oliveira, l’Andrea del Moral i la Lauren Lasso; la Sara Rivodigo i l’Ona Pascual, totes alumnes de 1r d'ESO de l'Institut Montpedrós.

Gala Flores i Martina Oró
(1r d'ESO Institut Montpedrós)
Cartell finalista

Letizia da Oliveira, Andrea del Moral i  Lauren Lasso
(1r d'ESO Institut Montpedrós)
Cartell finalista

Sara Rivodigo i Ona Algaba
(1r d'ESO Institut Montpedrós)
Cartell finalista

Com a guanyadora i guanyador del concurs de cartells, la Kristina i el Joaquin rebran una targeta regal amb un valor de 75 € per a l'adquisició de material artístic i educatiu i un diploma que li serà entregat durant l'acte institucional de la commemoració del 25-N que se celebrarà a l'Ajuntament el pròxim divendres 25 de novembre a les 18 h.

La Gala, la Martina, la Letizia, l’Andrea, la Lauren, la Sara i l’Ona rebran un diploma i una targeta regal amb un valor de 30 € per a cadascuna com a finalistes.

El jurat es va reunir el dimecres 16 de novembre de 2022 i ha estat format per l’Esther Castillo, regidora d'Igualtat de l'Ajuntament, la Nelida Palma i l’Aliaksandra Tsesarskaya de l’AFA Pla de les Vinyes, i les tècniques d'Educació i Comunicació de l'Ajuntament.

Felicitem a tot l’alumnat de 1r d’ESO per la qualitat dels treballs presentats i a l’Institut en el seu conjunt per tot el treball de sensibilització per lluitar contra la violència masclista.

Darrera actualització: 25.11.2022 | 15:34

Imatges