La Masieta, nou Espai de Cultura Popular

Dimarts, 22 de de febrer de 2022 a les 10:00

Diumenge es va inaugurar al pati del Centre Cívic Can Baruta l'Espai de Cultura Popular La Masieta, dedicat a difondre el patrimoni de cultura popular i tradicional local.

L'acte va ser presentat per l'alcalde Jordi Bartolomé, acompanyat pels representants de les sis entitats que tenen representació a l'exposició, sigui mitjançant imatgeria festiva o vestuari propi.

A l'Espai de Cultura Popular podreu veure les figures del Seguici Festiu, vestuari i un audiovisual amb una mostra dels balls i les activitats que fan cadascuna de les entitats presents a la mostra: Geganters i Grallers de Santa Coloma de Cervelló, Associació Comissió Mostra de la Cirera, Agrupació de Cultura Popular de Santa Coloma de Cervelló, Associació Comissió de Festes Majors, Drac i Diables de la Colònia Güell i Toquikitoqui Batucada.

Podeu visitar l'Espai de Cultura Popular La Masieta en el mateix horari d'obertura al públic del Centre Cívic Can Baruta (de dilluns a divendres, de 10 h a 21 h), i també els caps de setmana que hi hagi activitats de portes obertes.

Darrera actualització: 22.02.2022 | 12:23

Imatges

Inauguració de La Masieta, nou Espai de Cultura Popular Inauguració de La Masieta, nou Espai de Cultura Popular