La piscina de Can Via tornarà a obrir aquest estiu amb preus reduïts per als veïns i veïnes de Santa Coloma de Cervelló

Dilluns, 8 de maig de 2023 a les 11:00

L'Ajuntament i Can Via Racket Club, nova empresa gestora de les instal·lacions del Club Can Via, han arribat a un acord per obrir de nou la piscina aquest estiu oferint preus assequibles als veïns i veïnes del municipi.

A diferència de l'any passat, la gestió anirà a càrrec de Can Via Racket Club i l'Ajuntament assumirà part del cost de les entrades perquè els veïns i veïnes de Santa Coloma de Cervelló es beneficiïn d'una reducció del 50%.

Es mantenen així els preus de l'any passat, amb preus reduïts per a infants i joves de 6 a 29 anys, gent gran a partir dels 65 anys i per a persones amb necessitats especials amb un mínim del cinquanta per cent de discapacitat. Per als menors de 6 anys l'accés serà gratuït. Aquest any no hi haurà abonaments mensuals.

CanVia Racket Club té previst obrir les instal·lacions a finals de juny, i l'horari de la piscina serà de matí i tarda. El club també compta amb 11 pistes de pàdel, 11 pistes de tenis de terra batuda i quick i 3 pistes de pickeball. Les instal·lacions s'obriran a tothom que vulgui practicar esport de raqueta, i oferirà activitats adaptades a tots els nivells, avançat o principiant: americanes, classes personalitzades i escola trimestral en grups.

Darrera actualització: 08.05.2023 | 14:10