La Policia Local oferirà atenció presencial a tots els nuclis

Divendres, 3 de novembre de 2023 a les 00:00

La iniciativa permetrà resoldre dubtes o presentar denúncies sense que calgui desplaçar-se a les dependències municipals de la plaça de les Vinyes

El projecte de Policia de Proximitat que està desenvolupant l’Ajuntament des de fa anys busca noves estratègies per seguir consolidant  aquest model i seguir atenent als ciutadans i ciutadanes des de la proximitat física. Entre les darreres mesures preses en aquest sentit hi destaca la posada en marxa, aquest mateix mes de novembre, d’un servei d’atenció presencial a tots els barris del municipi. En concret, un agent de la Policia Local visitarà quadrimestralment cada nucli d’aquest per tal d’atendre-hi, en una seu física i des de les 17 fins a les 20 hores, les persones que hi viuen sense que aquestes s’hagin de desplaçar al local de la Policia situat a la plaça de les Vinyes. D’aquesta manera, el veïnat podrà resoldre dubtes, presentar denúncies o realitzar suggeriments d’una manera més còmoda.

Noves càmeres de seguretat
Tanmateix, aquesta no és l’única novetat pel que fa a qüestions de seguretat: pròximament, també es preveu la instal·lació de dues noves càmeres per a la lectura de matrícules als accessos al municipi pel castell de Torre Salvana i pel barri de Sant Roc. Així, ja seran cinc els dispositius d’aquestes característiques amb què comptarà el nostre municipi, els quals cobriran totes les entrades i sortides de la nostra població. La lectura de matrícules permet detectar d’una manera eficaç i ràpida els vehicles que hagin estat implicats en algun delicte.

Més dispositius conjunts amb Mossos d’Esquadra
Més enllà dels recursos propis, la Policia Local també treballa en coordinació amb altres cossos de seguretat per potenciar la seva eficiència. En aquest sentit, cal destacar l’increment, en el que portem del 2023, dels dispositius conjunts amb els Mossos d’Esquadra. Aquestes actuacions realitzades per agents d’ambdós cossos se centren en la prevenció de delictes a la via pública, la vigilància d’espais públics i la presència en activitats extraordinàries.

Darrera actualització: 03.11.2023 | 11:03