La Raquel Montllor ens parla dels Trastorns d'Espectre Autista

Divendres, 11 d'octubre de 2019 a les 10:00

Dijous 10 d'octubre, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, la Regidoria de Salut, en col·laboració amb Santa Coloma Més Capaç, va organitzar una xerrada sobre els Trastorns d'Espectre Autista, TEA, a la Sala Isabel Clara Simó de la Biblioteca Pilarin Bayés. Paral·lelament, la Biblioteca va preparar un recull bibliogràfic sobre el tema.

La xerrada va anar a càrrec de la Raquel Montllor Linares, psicopedagoga i educadora social amb un màster en educació especial i professora d'anglès. Aquesta professional i veïna de Santa Coloma va ser diagnosticada amb síndrome d'Asperger a l'edat de 40 anys, per la qual cosa coneix de primera mà els sentiments i les necessitats de les persones que pateixen trastorns d'espectre autista. Actualment es dedica a assessorar a centres educatius i entitats que treballen amb persones afectades per TEA.

Aquest tema va despertar molt interès i va haver una elevada assistència, principalment familiars de persones afectades i professionals de l'educació, que un cop acabada la xerrada van participar activament en el torn de preguntes.

Darrera actualització: 15.10.2019 | 10:43