La regidoria de Joventut es suma a la campanya del Dia sense alcohol

Dilluns, 18 de novembre de 2019 a les 10:00

Entre 40 i 50 adolescents i joves del municipi van participar el passat divendres 15 de novembre a les activitats que amb motiu de la celebració del Dia sense alcohol va organitzar la regidoria de Joventut per tal de sensibilitzar i conscienciar els més joves dels efectes nocius que comporta el consum d'alcohol.

Adolescents i joves van aprendre a fer còctels sense alcohol, molt més saludables, i van posar a prova els seus reflexos amb les ulleres de consum d'alcohol, unes ulleres que simulen un percentatge concret d’alcohol en sang i que ens mostren els riscos per a la seguretat que suposa el consum d'alcohol i altres substàncies: pèrdua de reflexos i d'habilitats, desequilibri i mareig, manca de seguretat en el desenvolupament d'accions i modificació de la nostra conducta. També es va distribuir material de sensibilització, per tal de treballar la prevenció del consum d’alcohol i els comportaments derivats.

L'activitat va comptar amb la col·laboració dels alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Montpedrós que participen en el programa "Servei Comunitari".

Darrera actualització: 18.11.2019 | 13:19