L’Ainhoa Reyero guanya el 9è Concurs de cartells de la campanya de sensibilització contra la violència de gènere d'enguany

Dijous, 14 de de novembre de 2019 a les 14:00

L’Ainhoa Reyero és alumna de segon d'ESO de l'institut Montpedrós. La seva il·lustració ha estat la triada pel jurat per a ser la imatge de la campanya del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència envers les dones d'enguany.

Ainhoa Reyero Aguado (2n d'ESO Institut Montpedrós)
Cartell guanyador

Moltes felicitats Ainhoa!

Enguany, el concurs de cartells per a la campanya de sensibilització contra la violència de gènere ha comptat amb 110 participants, alumnes de segon d'ESO de l'Institut Montpedrós, que cada any treballa amb els seus alumnes el tema de la violència de gènere a les classes durant el mes d'octubre, i prepara la proposta de cartells. Totes les obres presentades al concurs seran exposades a l’Institut del 18 al 29 de novembre.

Cartells finalistes

Finalment, les dues finalistes del concurs de cartells han estat la Nerea Lozano Suàrez i la Sara García Porquet, totes dues alumnes de segon d'ESO de l'Institut Montpedrós. També rebran un diploma i un obsequi.

Nerea Lozano Suárez (2n d'ESO Institut Montpedrós)
Cartell finalista   

Sara García Porquet (2n d'ESO Institut Montpedrós)
Cartell finalista

Com a guanyadora del concurs, l’Ainhoa rebrà un val regal valorat en 75€ per a l’adquisició de material artístic i educatiu que li serà entregat durant l'acte institucional de commemoració del 25 de novembre, que es celebrarà a l’Ajuntament el próxim 25 de novembre a les 18 h. Les dues finalistes rebran un val de 30 €.

El jurat es va reunir dimarts 12 de novembre, i estava format per l’Alba Arcos,  regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament, i representants de les entitats AFOSAC, Agrupació d’Atistes, Associació de dones pels 4 Cantons, Juguem, Homes Igualitaris de Santa Coloma de Cervelló, Escola Pla Vinyes, i les tècniques d’Educació i Comunicació de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 14.11.2019 | 09:37