L'Ajuntament amplia el directori de comerços del web i incorpora empreses, serveis i persones professionals autònomes

Dilluns, 6 de juliol de 2020 a les 10:00

L'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, vol ampliar el directori de comerços que actualment hi ha publicat al web i incorporar i donar visibilitat a les empreses, serveis i activitats que persones professionals autònomes desenvolupen al nostre municipi, i contribuir així a la reactivació de l'activitat econòmica local.

La presència en aquest directori comportarà diferents avantatges per a les empreses, serveis i comerços del municipi. Al comptar amb un nou mitjà de difusió, les empreses, comerços i serveis locals compten amb una nova eina per donar a conèixer els seus serveis i productes a la ciutadania. L'objectiu és impulsar el comerç de proximitat i l'empresa local, i crear sinergies entre les empreses que hi figuren.

El departament de Promoció Econòmica ha obert un formulari al web de l'Ajuntament per tal de recollir les dades de les empreses, serveis i persones professionals autònomes de qualsevol àmbit d'activitat, tinguin o no establiment, que donin servei al municipi, o siguin del municipi. Per formar part del directori d'empreses i comerços del municipi, només cal omplir el formulari.

Accedeix al Formulari d'alta al directori d'empreses, serveis i professionals autònoms.

Darrera actualització: 06.07.2020 | 18:27