L'Ajuntament demana a l'AMB que emprengui les accions necessàries per solucionar l'incompliment dels horaris en el servei de bus

Dijous, 1 de setembre de 2022 a les 00:00

L'Alcalde de Santa Coloma de Cervelló, Jordi Bartolomé, ha fet arribar al vicepresident de l'Àrea de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda, la seva preocupació per l'incompliment dels horaris de pas del nou servei de bus L76 i ha demanat solucions urgents perquè es compleixi la freqüència i es garanteixi el bon funcionament del servei.

El passat 16 de juliol es posava en marxa el nou contracte del servei de bus L-76 que, entre d'altres, incorporava una millora en la freqüència de pas, amb un bus cada 30 minuts els dies feiners i cada 45 els diumenges i festius. Malauradament, durant els mesos de juliol i agost els busos no han complert els horaris marcats en repetides ocasions per culpa d'avaries en els vehicles. Això suposa un greuge per a les persones usuàries que no poden arribar a destí a temps i han d'esperar a la parada fins al següent vehicle, sense cap mena d'informació.

Durant aquests dos mesos des de l'Ajuntament hem reportat a l’equip tècnic responsable del servei les incidències que hem anat detectant i que els veïns i veïnes ens han fet arribar i els hem requerit perquè solucionin aquesta situació. Ara que afrontem la tornada de les vacances i l'inici del curs escolar i més veïns i veïnes faran ús del servei per anar a la feina o per arribar al centre educatiu, hem traslladat a l'AMB la situació i hem demanat que es prenguin amb urgència les accions necessàries per garantir que els busos compleixen els horaris i s'ofereixi a la ciutadania un servei òptim.

Darrera actualització: 21.02.2023 | 09:23