L’Ajuntament obre la convocatòria d’ajuts per al pagament de despeses bàsiques de la llar

Dijous, 11 d’abril de 2024

Les persones beneficiàries rebran fins a 250 euros per a destinar al pagament de la hipoteca o del lloguer de l’habitatge i/o del subministrament de serveis. El termini per a sol·licitar les ajudes comença el 15 d'abril i finalitza el 29 del mateix mes

Entre els pròxims dies 15 i 29 d’abril romandrà oberta la convocatòria per a presentar sol·licituds de concessió de subvencions per al pagament de les despeses bàsiques de la llar, uns ajuts adreçats a persones amb nivells de renda baixos.

En total, el consistori hi destinarà una partida de 10.000 euros i n’oferirà fins a 250 euros per sol·licitud, uns diners que es podran destinar a despeses relacionades amb la hipoteca de l’habitatge, el lloguer d’aquest i/o el subministrament dels serveis bàsics.

Entre els requisits que hauran de complir les persones sol·licitants es troben el d’estar empadronades al municipi, estar al dia amb les obligacions tributàries envers l’Ajuntament i que els seus ingressos i els de la seva unitat de convivència no superin els màxims establerts en les bases de la convocatòria.

Les sol·licituds es poden tramitar a partir del 15 d'abril, preferentment, de manera telemàtica a través de l’apartat Ajuts i subvencions d'aquest web,  o de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

Podeu consultar les bases de la convocatòria d'ajuts en aquest enllaç.

Darrera actualització: 15.04.2024 | 13:05