L’Ajuntament posa en marxa el Protocol d’abordatge integral de les violències sexuals i LGTBIfòbiques en espais públics d’oci

Dimarts, 19 de març de 2024

Representants d’entitats i treballadors i treballadores de l’Ajuntament han rebut formació sobre el Protocol d’abordatge integral de les violències sexuals i LGTBIfòbiques en espais públics d’oci aprovat per l’Ajuntament.

En ambdues formacions el protocol ha estat presentat per l’alcaldessa, Anna Martínez, refermant la voluntat i el compromís de l’Ajuntament en aquest projecte.

Amb aquestes dues sessions Santa Coloma de Cervelló inicia el desplegament d’aquest protocol que ha de permetre abordar les violències sexuals i LGTBIfòbiques en espais públics d’oci de manera conjunta i coordinada, promoure la construcció d’espais segurs i lliures i millorar la sensibilització de la ciutadania vers aquesta problemàtica.

Cal la implicació i l’assumpció de responsabilitats compartides de totes les persones i entitats que organitzen actes o esdeveniments en espais públics d’oci. Solament així podrem garantir la seva òptima aplicació i el compliment dels seus principis orientadors. Podeu consultar el text íntegre del document.

Darrera actualització: 18.03.2024 | 18:32