L’Ajuntament posa en marxa la plataforma de participació ciutadana Decidim la Santa Coloma que volem

Dijous, 28 d'octubre de 2021 a les 12:00

L’Ajuntament ha posat en marxa la plataforma digital Decidim la Santa Coloma que Volem amb l’objectiu d’afavorir i incentivar la participació ciutadana, promoure el debat i facilitar el seguiment dels processos participatius i la presentació de propostes.

La plataforma Decidim és una eina digital impulsada des de l’àmbit local per la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i Localret. Aquest portal vehicularà en un sol espai els diferents processos de participació que l'Ajuntament endegui al municipi, i permetrà a la ciutadania estar al dia de les convocatòries i fer un seguiment de les diferents fases de cada procés, garantint la transparència dels resultats. Permetrà, a més, aglutinar en un mateix espai informació sobre els diferents òrgans de participació del municipi.

La nova plataforma de participació s’estrena amb un espai de debat sobre el nou Reglament de Participació Ciutadana que impulsa l’Ajuntament amb la voluntat de reforçar i millorar la qualitat democràtica. També és previst iniciar pròximament un debat sobre pressupostos participatius.

La consulta del Decidim Santa Coloma de Cervelló és pública, però si es vol participar i realitzar propostes i comentaris als espais habilitats, o participar a les sessions que es proposin en cada procés, cal registrar-se a la plataforma. Per accedir a la plataforma es pot fer a través de l’enllaç www.santacolomadecervello.cat/decidim

El debat sobre el nou Reglament de Participació Ciutadana estrena el Decidim

A la plataforma Decidim Santa Coloma ja podeu trobar informació sobre el procés de participació entorn a la redacció del nou Reglament de Participació Ciutadana que impulsa l’Ajuntament, un instrument que permetrà garantir i regular els mecanismes de participació ciutadana que són competència de l’Ajuntament.

Al Decidim trobareu informació sobre el reglament que s’està treballant, i a partir del 28 d'octubre un espai de debat on podreu fer les vostres aportacions i una enquesta breu dissenyada per conèixer la vostra opinió sobre mecanismes i processos participatius. També a partir del 28 d'octubre us podreu inscriure a la sessió de participació ciutadana que es celebrarà en línia el pròxim dijous 4 de novembre.

Sessió ciutadana sobre el Reglament de Participació
Dijous 4 de novembre, a les 19:00 h
En línia a través de la plataforma zoom
Enllaç: https://zoom.us/j/93358756546?pwd=MWJ4Y1NuVW4xVU1BZnpOTGJINkFIdz09
ID de la reunió: 933 5875 6546
Codi d’accés: 225002

Darrera actualització: 04.11.2021 | 15:33