L’Ajuntament, Punt d’Informació Turística

Divendres, 25 de d’octubre de 2019 a les 11:00

Els Departaments de Promoció Econòmica i de Patrimoni Natural i Cultural han impulsat l’acreditació de l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló com a Punt d’Informació Turística P.I.T. Així doncs, l’Oficina d’Atenció Ciutadana proporcionarà als visitants informació sobre l’oferta turística que es pot trobar al nostre municipi i a la comarca del Baix Llobregat.

Punt d’Informació Turística, P.I.T, és un programa que el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va posar en marxa l’any 2016, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, i té com a objectiu ampliar la xarxa d’oficines de turisme amb altres espais públics, empreses i entitats de la comarca. 

Esdevenir Punt d’Informació Turística (PIT) ens permet millorar el posicionament del nostre municipi i consolidar la seva imatge com a destinació d’interès turístic. I alhora, ens permet ampliar el servei d’informació turística que ofereix actualment el Centre d’Interpretació de la Colònia Güell. 

Així mateix, amb la implementació d’aquest projecte, es vol generar un major coneixement entre l’emprenedoria i les empreses locals, i generar sinergies entre elles per tal de dinamitzar l’economia de forma sostenible.

Aquest any 2019, un total de 61 establiments, públics i privats, entre ells l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, han rebut aquesta acreditació PIT. L’acte de lliurament dels distintius es va celebrar el 10 d’octubre al Parc Arqueològic Mines de Gavà.

Darrera actualització: 30.10.2019 | 10:28