L’Ajuntament s’adhereix a la commemoració del 17 de maig Dia internacional de la lluita contra la LGTBIfòbia

Dilluns, 17 de maig de 2021 a les 10:00

L'Ajuntament s'adhereix a la commemoraicó del 17 de maig, Dia internacional de la lluita contra la l’homofòbia (lesbofòbia i gaifòbia), la bifòbia i la transfòbia. Aquesta jornada recorda que cal donar resposta a tota situació de discriminació, d'injustícia i de violència envers les persones per llur identitat de gènere o llurs orientacions sexuals i afectives.

Condemnem totes les actituds de rebuig, de prejudici i d'hostilitat contra lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals, apostant per l’eradicació de tot tipus de discriminació i violència per raó d'identitat de gènere o d'orientació afectiva i sexual.

Enguany, el Consell Comarcal del Baix Llobregat vol sumar-se a aquesta commemoració amb la publicació de la “Guia de recursos LGTBI del Baix Llobregat”, una publicació online que recull tots els serveis i recursos de la comarca adreçats al col·lectiu lgtbi, així com informació sobre entitats i altres.

La guia és fruit de la col·laboració entre tots els ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal, i és una de les accions contemplades al Pla per la diversitat sexual i de gènere del Baix Llobregat, 2020-2024.

El Servei d'Atenció Integral Baix Llobregat és un servei adreçat principalment a les persones LGBTI dels municipis de menys de 20.000 habitants de la comarca del Baix Llobregat, i de tots aquells municipis que no disposin d'un Servei d'Atenció Integral municipal.

És un servei de proximitat on es poden adreçar qüestions sobre diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere, que ofereix una atenció integral tant a les persones LGTBI com a la resta de la població.

Com contactar amb el SAI Baix Llobregat

SAI Baix Llobregat:
Parc Torreblanca, Ctra. N-340
08980 Sant Feliu de Llobregat
Correu electrònic: sai@elbaixllobregat.cat
Telèfon: 93 685 24 00. Ext: 631
Web SAI Baix Llobregat

Darrera actualització: 17.05.2021 | 07:47