L'Ajuntament s'adhereix a la commemoració del Dia internacional de la lluita contra la #LGTBIfòbia

Dimarts, 17 de de maig de 2022 a les 10:00

Avui 17 de maig es commemora el Dia internacional de la lluita contra la #LGTBIfòbia, una jornada per recordar que cal donar resposta a tota situació de discriminació, d'injustícia i de violència envers les persones per llur identitat de gènere o llurs orientacions sexuals i afectives.

Condemnem totes les actituds de rebuig, de prejudici i d'hostilitat contra lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals, apostant per l'erradicació de  discriminació i violència per raó d'identitat de gènere o d'orientació afectiva i sexual.

El Servei d'Atenció Integral Baix Llobregat és un servei adreçat principalment a les persones LGBTI dels municipis de menys de 20.000 habitants de la comarca del Baix Llobregat, i de tots aquells municipis que no disposen d'un Servei d'Atenció Integral municipal. Es tracta d'un servei de proximitat on es poden adreçar qüestions sobre diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere, que ofereix una atenció integral tant a les persones LGTBI com a la resta de la població.

Aprofitem també per recordar-vos l'existència de la "Guia de recursos LGTBI del Baix Llobregat", una publicació en línia que recull tots els serveis i recursos de la comarca adreçats al col·lectiu lgtbi, així com informació sobre entitats i altres.

La guia és fruit de la col·laboració entre tots els ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal, i és una de les accions contemplades al Pla per la diversitat sexual i de gènere del Baix Llobregat, 2020-2024.

Més informació a www.elbaixllobregat.cat/lgbt

Darrera actualització: 17.05.2022 | 16:07