L’Ajuntament s’adhereix a la commemoració del Dia internacional de la lluita contra l’homofòbia

Divendres, 15 de maig de 2020 a les 12:00

L’Ajuntament s’ha adherit a la commemoració demà 17 de maig del Dia internacional de la lluita contra l’homofòbia (lesbofòbia i gaifòbia), la bifòbia i la transfòbia. Aquesta jornada recorda que cal donar resposta a tota situació de discriminació, d'injustícia i de violència envers les persones per llur identitat de gènere o llurs orientacions sexuals i afectives.

Condemnem totes les actituds de rebuig, de prejudici i d'hostilitat contra lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals, apostant per l’eradicació de tot tipus de discriminació i violència per raó d'identitat de gènere o d'orientació afectiva i sexual.

A la nostra comarca comptem amb el Servei d'Atenció Integral Baix Llobregat, adreçat principalment a les persones LGBTI dels municipis de menys de 20.000 habitants de del Baix Llobregat, i de tots aquells municipis que no disposin d'un Servei d'Atenció Integral municipal.

És un servei de proximitat on es poden adreçar qüestions sobre diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere, que ofereix una atenció integral tant a les persones LGTBI com a la resta de la població.

Com contactar amb el SAI Baix Llobregat

** DURANT L'ESTAT D'ALARMA EL CONTACTE AMB EL SAI BAIX LLOBREGAT SERÀ NOMÉS PER CORREU ELECTRÒNIC.

SAI Baix Llobregat
Parc Torreblanca, Ctra. N-340
08980 Sant Feliu de Llobregat
Correo electrònic: sai@elbaixllobregat.cat
Telèfon: 93 685 24 00 (Ext: 631)
Web: https://www.elbaixllobregat.cat/lgbt

Darrera actualització: 15.05.2020 | 16:14