L’Andrea Mora guanya el 10è Concurs de cartells de la campanya de sensibilització contra la violència de gènere d'enguany

Dimarts, 24 de novembre de 2020 a les 15:00

L’Andrea Mora és alumna de primer d'ESO de l'Institut Montpedrós. La seva il·lustració ha estat la triada pel jurat per a ser la imatge de la campanya del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència envers les dones d'enguany.
Moltes felicitats Andrea!


Andrea Mora (alumna de 1r d'ESO de l'Institut Montpedrós)
CARTELL GUANYADOR

Enguany, el concurs de cartells per a la campanya de sensibilització contra la violència de gènere ha comptat amb 142 participants, alumnes de primer d'ESO de l'Institut Montpedrós, que cada any treballa amb els seus alumnes el tema de la violència de gènere a les classes durant el mes d'octubre, i prepara la proposta de cartells.

Cartells finalistes

Finalment, els dos finalistes del concurs de cartells han estat el Gerard Hernando i la Júlia Galego, tots dos alumnes de primer d'ESO de l'Institut Montpedrós.


Gerard Hernando (alumne de 1r d'ESO de l'Institut Montpedrós)
1r CARTELL FINALISTA


Júlia Galego (alumna de 1r d'ESO de l'Institut Montpedrós)
2n CARTELL FINALISTA

Com a guanyadora del concurs, l’Andrea rebrà una targeta regal valorada en 75 € per a l’adquisició de material artístic i educatiu. Els dos finalistes rebran un val de 30 €. Tots tres rebran també un diploma.

Donada l’excepcionalitat de la situació, el jurat ha emès les seves votacions de manera telemàtica, i en comptes d’una reunió presencial, com s’ha fet en anys anteriors, dilluns 23 de novembre han celebrat una reunió virtual per compartir les deliberacions.

El jurat l'han format l’Alba Arcos, regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament; Leonor Cadena Andreu i Josefa Calbet Montserrat, de l'Associació Dones 4 Cantons; Mercè del Amo, tècnica d’Educació de l’Ajuntament; Sònia Camps, tècnica de Comunicació de l’Ajuntament; Francisco Palomares, d’AFOSAC; Rosa Nogales, de l’Escola Colònia Güell i Montse Caballé, de l’Escola Pla de les Vinyes.

Darrera actualització: 24.11.2020 | 16:33