L’aparcament públic d’avinguda Santa Coloma s’obrirà el 5 de desembre

Dimecres, 4 de desembre de 2019 a les 15:00

Les obres de millora de l’aparcament públic de l’avinguda Santa Coloma estan a punt d’enllestir-se, i és previst que es pugui obrir demà 5 de desembre. L’aparcament continuarà sent públic i gratuït, i en cap cas es contempla que sigui zona blava de pagament.

Les obres han permès ordenar la circulació de vehicles i vianants a l’interior de l’aparcament, diferenciant les zones d’aparcament, les de circulació de vehicles i la de circulació de vianants amb diferents paviments, millorant les condicions d’accessibilitat, seguretat i il·luminació.

També s’han senyalitzat les places per a persones amb mobilitat reduïda, i s’ha instal·lat gàlibs per evitar l’entrada de camions i altres vehicles grans.

Les places d’aparcament que es van habilitar a l’av. 11 de setembre, a l’av. de la Pau i al carrer Joan XXIII per tal de garantir les places d’estacionament durant les obres, es mantindran, donat que era una actuació que ja estava prevista al Pla de Mobilitat del municipi. Això suposa un increment de 50 places d’aparcament a la zona. L’aparcament provisional que es va habilitar al costat del CAP sí que s’anul·larà

Darrera actualització: 04.12.2019 | 15:49