L’Associació de Voluntaris i Voluntàries de Protecció Civil de Santa Coloma de Cervelló comença la seva activitat

Dimarts, 3 de de maig de 2022 a les 10:00

Aquest mes de maig es posa en marxa l’entitat dedicada a actuar davant d’emergències i de manera preventiva en operatius de seguretat.

Coincidint amb la celebració de la Festa de la Cirera i l’Agricultura, s’espera que iniciï la seva activitat l’Associació de Voluntaris i Voluntàries de Protecció Civil de Santa Coloma de Cervelló, una entitat creada amb l’objectiu de donar suport als cossos de seguretat davant d’emergències que es puguin produir, així com en el desenvolupament d’operatius de prevenció, entre altres funcions. Les primeres passes per a la creació de l’entitat es feien l’any 2019 gràcies a l’interès de l’Associació de Familiars de Desapareguts i Desaparegudes (AFADES), però la irrupció de la pandèmia n’ha endarrerit la posada en marxa.

En un primer moment, el cos de voluntariat de protecció civil municipal comptarà amb tres persones voluntàries, formades i nomenades per l’Ajuntament, a les quals se’n sumaran dues més que actualment es troben en procés de formació. Per tal de desenvolupar les seves tasques, s’ha adequat i posat a la seva disposició una base logística ubicada al número 2 del carrer Esquirol i se’ls ha proporcionat el material necessari.

Com sumar-s’hi?
Les persones interessades a ampliar informació per a formar part de l’associació poden posar-s’hi en contacte a través dels correus electrònics pcstacolomadecervello@gmail.com i scc.voluntariatpc@santacolomadecervello.cat.

Darrera actualització: 03.05.2022 | 11:25