L’estudi per a la millora de les rieres s’obre al debat ciutadà

Dimecres, 1 de novembre de 2017 a les 11:00

A Santa Coloma de Cervelló comptem amb sis rieres repartides pel territori, amb un grau de degradació molt divers en els seus diferents trams.

Per tal d’establir un pla de treball que ens permeti recuperar les rieres, l’Ajuntament ha demanat suport a l’Àrea Metropolitana de Barcelona per dur a terme la redacció d’un pla de treball per a la millora mediambiental de les rieres del terme municipal, amb una planificació de les actuacions necessàries, amb terminis d’execució i pressupostos.

Ja disposem d’un primer esborrany del document “Caracterització ambiental de les rieres del municipi de Santa Coloma de Cervelló”, redactat per l’empresa Igremap, SLP, on ja es comencen a definir propostes de millora de les rieres. Des de l’ajuntament volem obrir el debat sobre la recuperació de les rieres a la ciutadania, i per això Isidre Grau, enginyer redactor de l’estudi, farà una presentació pública del document, i recollirà els coneixements, apreciacions i propostes que sobre les rieres i sobre el mateix document vulgueu fer. 

Tothom està convidat a l’acte de presentació de l’estudi, que tindrà lloc el dimarts 14 de novembre, a les 18h30, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 07.02.2018 | 15:58