Més freqüència de pas i millores en el servei de la línia L-76

Dimarts, 4 de maig de 2021 a les 09:00

El Ple del Consell Metropolità de l’AMB del 27 d’abril ha aprovat l’adjudicació del servei d’autobús de la línia L-76 que passa pel nostre municipi. En el nou contracte l’AMB ha incorporat tot un seguit de millores pel que fa a la freqüència de pas i les connexions que es posaran en marxa aquest any.

Amb aquesta nova adjudicació l’autobús L-76 passarà a tenir 3 vehicles (actualment en té només 1), fet que permetrà reduir a la meitat la seva freqüència de pas, i els dies laborables passarem de tenir un bus cada hora a tenir-ne un cada 35 minuts.  

Aquest increment de vehicles facilitarà la connexió amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Sant Boi, i permetrà millorar els desplaçaments dintre del municipi adaptant, per exemple, els horaris de pas de l’autobús amb les entrades i sortides de l’institut, una millora que fa molt de temps venim reclamant tant la ciutadania com el mateix Ajuntament. A més, la línia s’allargarà fins a Torrelles, on podrem agafar un bus directe a Barcelona. 

La tramitació de l’adjudicació del nou servei s’ha endarrerit a causa d’uns recursos interposats davant del Tribunal Català de Contractes, fet que ha obligat a l’AMB a endarrerir la licitació, després d’uns quants mesos d’examen per part del tribunal. Finalment, un cop aprovada la licitació del servei d’autobús, es preveu que les millores en la línia L-76 que tant hem defensat l’Ajuntament i la ciutadania es podran posar en marxa aquest any.

Darrera actualització: 04.05.2021 | 11:53